waar staat studio-lilo voor?

Met studio-lilo wil ik graag verhalen vertellen, jouw verhaal…

“born to tell stories”

Bloemen horen bij elke mijlpaal in ons leven. We geven ze bij het vieren van het leven, zowel bij nieuw leven, verjaardagen, alsook bij het afscheid nemen…

Bloemen prikkelen onze zintuigen, namelijk onze geur en ons zicht. Dit zijn 2 zintuigen waar mensen veel op vertrouwen. Bloemen zijn goed voor onze mentale gezondheid. Dit is trouwens 1 van de redenen waarom mensen in burn-out of depressie zo aangetrokken worden door bloemen, ze geven een heel rustgevend gevoel en stralen warmte en gezelligheid uit.

En dát gevoel wil ik met studio-lilo ook naar jou overbrengen, rust, warmte en gezelligheid, volledig op maat van jouw wens.

Ben je benieuwd of bloemen ook op jou zo’n fijne rustgevend effect hebben? Kom dan gezellig eens mee workshoppen, je hebt geen ervaring nodig, gewoon 3u van je tijd. Je krijgt er een prachtig gepersonaliseerd bloemwerk voor in de plaats én dat gelukzalige gevoel krijg je er gratis en voor niks bij

FAQ

Bij studio-lilo kan je terecht voor maatwerk, zowel grafisch als met bloemen, sla je je slag liever tussen de reeds gemaakte bloemencreaties? Kijk dan gerust even op de shop pagina van de website.

Op zoek naar wat ontspanning? Alleen of met je vriendinnen/zus/oma/dochter,… kom dan zeker eens een leuke workshop volgen.

Voor workshops die ik geef in mijn atelier hanteer ik een gemiddelde van 4 tot 6 personen. Ik kies bewust voor kleine groepjes, zodat iedereen genoeg ruimte heeft om te werken en om vragen te stellen. 

Ben je op zoek naar een workshop voor een grotere groep? (denk hierbij aan vrijgezellen, teambuildings, …) Aarzel dan zeker niet om me even te contacteren. Samen gaan we op zoek  naar een geschikte locatie en passen we de mogelijkheden met plezier aan.

Ga je graag zelfstandig aan de slag en heb je alleen nog wat juiste benodigdheden nodig? Kijk dan zeker even in de shop bij de rubriek DIY. Hier vul ik regelmatig leuke items aan toe waarmee je thuis zelf aan de slag kan gaan.

Absoluut, graag zelfs! Je mag me steeds vrijblijvend een mailtje sturen via soetekin@studio-lilo.be.
Zo kunnen we een afspraak maken in mijn atelier en kunnen we samen al je wensen overlopen. 

Alles is bespreekbaar, aantallen, grootte van het maatwerk, de keuze van de bloemen,…

Workshops duren doorgaans 3 uur. Ze gaan door in mijn tuin atelier waar we met een beperkt gezelschap aan de slag gaan.

Tijdens deze workshop onthul ik alle bloemengeheimen en geef ik je handige tips and tricks om jouw persoonlijke touch in je bloemwerk te steken. Elk stuk is uniek én volledig door jou samengesteld. 

Bloemwerk is maatwerk, gemaakt met mijn handen, maar ontworpen vanuit het hart. Hierdoor neem ik graag uitgebreid de tijd om de beste kwaliteit te leveren.

Heb je jouw bloemwerk tegen een bepaalde datum nodig? Neem dan even contact op en dan kijk ik meteen of het nog in de agenda past. 

Absoluut! Droogbloemen zijn de ideale basis om een bruidsboeket mee te maken, je kan ze opsmukken met enkele verse bloemen toe te voegen, maar een boeket met enkel en alleen droogbloemen is zeker en vast een goed idee.

Je hebt het voordeel dat je boeket niet zal verwelken, het blijft mooi zijn vorm en kleur bewaren en je kan het achteraf in jouw interieur verwerken.

TIP: bestel een bijhorende boutonniere voor jouw echtgenoot, zo zorg je voor een mooie cohesie tussen jullie.

90% van de tijd werk ik met droogbloemen. Maar verse bloemen zijn absoluut ook bij mijn favorietjes. Ze vormen een mooie samenhang met de droogbloemen.

Verse bloemen komen af en toe ook in het aanbod tijdens de lente of in de zomer.

Get in Touch

Heb je nog een vraag voor mij of wil je graag eens langskomen in mijn atelier? Neem dan snel even contact op via mail.