Kind Words from Happy Clients

amber & Eline

Bloemenkroontje op maat

“Ge-wel-dig!

Een topservice met een persoonlijke aanpak! Het resultaat is van zeer hoge kwaliteit en mooier dan ik kon wensen! Soetekin heeft ons dochtertje doen stralen! Dikke dankjewel en tot snel .”

Veronique & glenn

grafisch ontwerp - geboorte Emile

“Ik heb voor studio-lilo gekozen omwille van de persoonlijke aanpak. Soetekin had me gevraagd om aan te geven wat ik mooi vond. Op basis hiervan heeft zij verschillende kaartjes op maat gemaakt.

Ze heeft naar mij geluisterd, persoonlijk advies gegeven en aangepast waar ik me niet zeker over voelde.

Het geboortekaartje en de attenties sluiten aan bij wie wij zijn als persoon. Ik zou zo opnieuw kiezen voor haar.

Persoonlijke aanpak, op maat en iemand die echt luistert naar wat je wil.”

Katrien & Lore

houten maan met bloemen

“Toen we afscheid moesten nemen van onze lieve opa, kwamen we via instagram bij Soetekin terecht. Ze begreep direct waar we naartoe wilde gaan met ons idee.

Onze opa was niet standaard, dus ons afscheidscadeau mocht dat ook niet zijn. Wanneer we klein waren zei onze opa altijd: hou van je tot aan de maan en terug… 

En dat doen wij nu ook, houden van… tot de maan en terug.”

vrijgezellenteam

workshop bloemenkrans

“Wat een leuke workshop!

En wat een fijn alternatief als vrijgezellen activiteit. We genoten met volle teugen en we gingen allemaal naar huis met een eigen creatie. Super tof atelier waar je helemaal tot rust kan komen. Even de tijd vergeten en gewoon genieten van het hier en nu.
Ook helemaal niet erg als je niet zo creatief bent, want Soetekin zorgt ervoor dat je je eigenheid helemaal in je krans kan steken. Geen verplichte bloemenkeuze, geen tientallen regels die je moet volgen, gewoon go with the flow en met een prachtig eindresultaat.”

Get in Touch

Heb je nog een vraag voor mij of wil je graag eens langskomen in mijn atelier? Neem dan snel contact op via mail.